Ledarskapsjouren inleder en pilot med Serviceförvaltningen på Mölndal kommun

Dela Inlägg

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på twitter
Dela på email

Ledarskapsjouren inleder en pilot med Serviceförvaltningen på Mölndal kommun för att stötta verksamhetens chefer. Ledarskapsjouren är en plattform där chefer får digitalt mentorskap av mentorer och experter via videosamtal.

I en vardag med tuff arbetsbelastning och många utmaningar, är det viktigt att våra chefer känner att de har en stor verktygslåda att söka lösningar i  och snabbt kunna få stöd i sitt arbete – därför har vi nu valt att testa en pilot med Ledarskapsjouren säger förvaltningschef Annika Nyberg.

Kompetensutveckling av chefer är en viktig fråga, och blir allt viktigare när kraven ökar och samhället förändras i snabb takt. Att hitta flexibla sätt att stödja och lyfta chefer, som samtidigt är skräddarsytt till individen är utmanande. Med Ledarskapsjourens plattform kan chefer, vare sig nya eller erfarna erhålla det stöd de behöver – när de behöver det.

Det är tydligt att det behövs nya sätt att kompetensutveckla chefer som har förankring i deras operativa verklighet. Vi tycker att det är inspirerande att se ledare som ser efter sina chefers utveckling och ser framemot denna pilot med förvaltningen säger Nema Abdihakim, vd på Kompetensjouren. 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna från Ledarskapsjouren levererade till din inkorg

Andra inlägg

Expert i fokus: Gun-Marie Lidström

Gun-Marie Lidström har 20 års erfarenhet som HR chef på bolag som Åhléns/Axstores, SEB och ICA och har ansvarat för och drivit HR arbetet i